Okulumuz Hakkında

AŞAĞI MAHALLE NO24 SASON HALK EĞİTİM MERKEZİ KARŞISI
 Fotoğrafı

VİZYON

Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.

MİSYON

Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, sorgulayıcı, araştırıcı, paylaşımcı, girişimci, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, yaratıcılığı gelişmiş, ilgi alanları ortaya çıkarılarak desteklenmiş, kendi kendini ifade edebilen sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek. Bilgi yüklemek yerine, çocukların öğrenme isteğini artırmak, kendisini ve çevresini tanımasına olanak vererek öğrendiklerini uygulayabilecekleri ortamı sağlamak temel misyonumuzdur.

BAŞARILAR

Okulumuz 30.11.2011 tarihinde BEYAZ BAYRAK almıştır. Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetiminde okulumuz temizlik ve hijyen koşullarına uygun olduğundan bu bayrağı almaya hak kazanmıştır.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

BATMAN İLİNE UZAKLIĞI 70 KM UZAKLIKTADIR.İLÇE MERKEZİNDE İSE 3 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sason/BATMAN

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda 2014-2015-2016 yıllarında yapılan etkinlikler şöyledir : aşure etkinliği, yılbaşı kutlaması, karne günü partisi, çiğ köfte partisi, uçurtma şenliği, anneler günü partisi ve kahvaltısı, tıp bayramı kutlaması hastane ziyareti, emniyet gezisi,kütüphane gezisi, piknik, Batman sinema gezisi, doğum günü partileri, çorba günü, izci haftası kutlaması ,yerli malı haftası,sene sonu mezuniyet partisi ve yarışmalar

Bilimsel Etkinlikler

Kızılay haftasında eğitim hemşireleri tarafından çocuklara eğitim verildi. Ayrıca Ailelere yönelikte farklı günlerde ilk yardım semineri verildi.